Eigentijds grafmonument van groen natuursteen

Bij dit grafmonument zijn twee natuursteensoorten gebruikt die elk een fraaie, zachte groene kleur hebben. Door de oppervlakken van het natuursteen te polijsten wordt de kleur intenser, maar ook zal het oppervlak gaan glanzen. In dit geval is ervoor ge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34797
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Glas Linea Azurra, Smeltglas
Graftype Enkel
Kleur Groen
Materiaal Glas
Onderdeel Letterplaat, Omranding
Toepasbaar op Glas

Productomschrijving

Bij dit grafmonument zijn twee natuursteensoorten gebruikt die elk een fraaie, zachte groene kleur hebben. Door de oppervlakken van het natuursteen te polijsten wordt de kleur intenser, maar ook zal het oppervlak gaan glanzen. In dit geval is ervoor gekozen om het oppervlak slechts een beetje te polijsten, zodat alle oppervlakken nog steeds een bepaalde matheid hebben. Dit maakt het grafmonument modern en eigentijds. In het liggende deel is veel ruimte om naar eigen inzicht beplanting toe te voegen, maar dit kunnen wij ook voor u verzorgen. De naam is ingegraveerd ingeschilderd op lettersteen met witte lak. Om dit deel iets speelser te maken, is de letterplaat van glas ervoor juist iets gedraaid ten opzichte van de lettersteen. De achterzijde van het glas heeft een semi-transparante structuur gekregen door een speciale smelttechniek. De tekst en de illustratie zijn persoonlijke toevoegingen om het gedenkteken nog meer betekenis geven.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.