Grafmonument van zwart natuursteen en glas

De basis van dit gedenkteken is van zwart, glanzend natuursteen. Zowel het liggende deel als de lettersteen zijn hiervan gemaakt. De lettersteen bevat de opschriften die zijn gezandstraald en vervolgens ingeschilderd. Heel bijzonder is de foto die in h... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21730
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern
Glas Glasfusing
Kleur Blauw, Zwart
Materiaal Glas
Natuurlijk Rivier

Productomschrijving

De basis van dit gedenkteken is van zwart, glanzend natuursteen. Zowel het liggende deel als de lettersteen zijn hiervan gemaakt. De lettersteen bevat de opschriften die zijn gezandstraald en vervolgens ingeschilderd. Heel bijzonder is de foto die in het natuursteen is ingegraveerd. Zo krijgt het grafmonument een persoonlijke tint. Verder is om de lettersteen van rvs een breed lint aangebracht, deze bevat tevens een persoonlijke spreuk. Het liggende deel wordt opgedeeld in de slingerende rivier van fris blauw glas. Dit zorgt voor een mooie onderbreking in het zwarte natuursteen.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.