Grafsteen met kleuren van de oceaan

Azul Macauba is een natuursteensoort met een bijzondere eigenschap: het heeft een textuur en kleurenpalet dat lijkt op de zee. De gehele omranding is van deze steensoort gemaakt, waarbij de bovenzijde subtiel glanst. Dankzij deze afwerking zijn de wate... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33897
Bewerking Gehakt, Gezoet
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern
Glas Blauw
Graftype Enkel
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Natuurlijk Zee
Natuursteen & Graniet Azul
Onderdeel Omranding
Productsoort Glazen foto

Productomschrijving

Azul Macauba is een natuursteensoort met een bijzondere eigenschap: het heeft een textuur en kleurenpalet dat lijkt op de zee. De gehele omranding is van deze steensoort gemaakt, waarbij de bovenzijde subtiel glanst. Dankzij deze afwerking zijn de waterige lijnen en texturen in de blauwe kleurtinten dan ook goed te zien De verticale zijden van de omranding zijn juist gebrokkeld, zodat er een ruwer en natuurlijk uiterlijk ontstaat. Het liggende deel is verder bedekt met potgrond voor eventuele beplanting. Voor het staande deel zijn twee strakke, maar wel iets gebogen, glasplaten gebruikt. Deze zijn elk in een eigen tint blauw uitgevoerd. De voorste glasplaat is doorzichtig en bevat een persoonlijke spreuk en afbeelding. De hogere glazen letterplaat daarachter is ondoorzichtig, maar laat nog wel licht door. Hier zijn de naam en data op geplaatst. Als extra persoonlijke toevoeging is er ook een glazen foto, net voor de rechter glasplaat op de natuurstenen band geplaatst.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.