Grafsteen rond met ruimte voor tweede naam

Van oudsher komt het veel voor dat echtparen uiteindelijk bij elkaar worden begraven. Zoals bij vele grafstenen is ook bij deze grafsteen ruimte gelaten op het rechter deel van de lettersteen voor een tweede naam. De twee verbonden ringen staan symbool... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 30556
Catalogus Grafmonumenten, Onderhoudsvrij
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Met bijzondere betekenis, Onderhoudsvrij
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkel
Hobby's Vissen
Kleur Zwart
Liefde Ringen
Onderdeel Letterplaat
Productsoort Lantaarn
Symboliek Ringen
Vorm Rond

Productomschrijving

Van oudsher komt het veel voor dat echtparen uiteindelijk bij elkaar worden begraven. Zoals bij vele grafstenen is ook bij deze grafsteen ruimte gelaten op het rechter deel van de lettersteen voor een tweede naam. De twee verbonden ringen staan symbool voor de echtelijke band. Om de grafsteen extra uniek te maken, zijn er fraaie en persoonlijke elementen toegevoegd. Een van die elementen is de illustratie op de lettersteen, welke de hobby vertegenwoordigd. De illustratie is gezandstraald en vervolgens ingeschilderd, net als de tekst. De bronzen lantaarn biedt warmte en geborgenheid en als extra uniek element, zijn de lichte glasbrokken toegevoegd die zorgen voor een frisse aanblik van het gedenkteken.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.