Moderne glazen grafsteen met foto

Een moderne en eigentijdse grafsteen met veel glazen elementen en mat antraciet natuursteen. De rechter glasplaat is aan de achterzijde gezandstraald. Hierop zijn de wit geëmailleerde letters op de voorzijde goed leesbaar. De vorm van de vliegtui... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 26268
Catalogus Exclusief, Grafmonumenten
Collectie Modern, Onderhoudsvrij
Glas Blauw
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Glas
Productsoort Glazen foto
Symboliek Foto

Productomschrijving

Een moderne en eigentijdse grafsteen met veel glazen elementen en mat antraciet natuursteen. De rechter glasplaat is aan de achterzijde gezandstraald. Hierop zijn de wit geëmailleerde letters op de voorzijde goed leesbaar. De vorm van de vliegtuigvleugel is juist helder uitgespaard, net als de tekst van het gedicht op het liggende glasplaatje. De glazen foto links op de grafsteen maakt het geheel extra persoonlijk. Tijdens het ontwerpen van de grafsteen kunnen we u precies uitleggen wat mogelijk is en wat goed werkt. Het liggende deel is grotendeels opgevuld met lichtgrijs split, waardoor de lichte, moderne uitstraling extra wordt benadrukt.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.