Natuurlijke grafsteen met bronzen accessoires

Natuurlijke grafsteen met bronzen accessoires foto 1
Sasso verde is een natuursteensoort met een rustieke uitstraling. Deze natuurlijke grafsteen bestaat uit een ruw exemplaar van Sasso verde die uit onze collectie is geselecteerd. Daaromheen is het monument ontworpen. Het natuurlijke thema is bij het on... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 30490
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Groen
Materiaal Brons
Natuursteen Leisteen
Onderdeel Omranding

Productomschrijving

Sasso verde is een natuursteensoort met een rustieke uitstraling. Deze natuurlijke grafsteen bestaat uit een ruw exemplaar van Sasso verde die uit onze collectie is geselecteerd. Daaromheen is het monument ontworpen. Het natuurlijke thema is bij het ontwerp consequent doorgevoerd in alle andere onderdelen. Zo is de omranding gemaakt van leisteen, wat zorgt voor een duidelijke afkadering, maar wel met de natuurlijke grove structuur van het oppervlak van het leisteen. Het liggende deel is daarbij bedenkt met potgrond voor extra beplanting en bevat daarnaast ook split. Dit biedt ook voldoende ruimte voor passende accessoires van brons of wasgietwerk. De naam is op deze natuurlijke grafsteen met een fraai bronzen plaatje aangebracht.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.