Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

RVS Gitaar

RVS Gitaar foto 1

De gitaar is een prachtig symbool voor de liefde voor muziek. De gitaar symboliseert de band van een gitarist met zijn gitaar in het bijzonder maar kan ook een ode aan muziek betekenen voor een muziekliefhebber. 

Grafkunst is er in vele vor... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 12434
Bloem, plant of boom Roos
Catalogus Urnen
Collectie Kunstenaars
Kleur Goud
Liefde Roos
Materiaal RVS
Muziek Gitaar
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productsoort Bijzondere urnen, Urn
Stijl Modern, Strak
Symboliek Roos
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten

Productomschrijving

De gitaar is een prachtig symbool voor de liefde voor muziek. De gitaar symboliseert de band van een gitarist met zijn gitaar in het bijzonder maar kan ook een ode aan muziek betekenen voor een muziekliefhebber. 



Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.



Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.



Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.