Betaalbaar designPersoonlijke en bijzondere grafstenen binnen uw budget
Bekijk de collectie

Maatregelen Den Hollandschein verband met het coronavirus

De ontwikkelingen met betrekking tot het corona-virus veroorzaken momenteel onzekerheid en onbeantwoorde vragen. Op deze pagina informeren wij u graag over het beleid van ons bedrijf om u in de komende tijd zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de aanschaf van een grafmonument. Allereerst zijn onze winkels gewoon geopend tijdens reguliere openingstijden. Hier ontvangen wij slechts enkele families per dag waardoor het risico op besmetting zeer klein te noemen is. Ook omdat ons personeel de richtlijnen van het RIVM volgt

Wilt u graag een bezoek brengen in één van onze winkels, dan is het aan te raden om van te voren een afspraak te maken zodat we u in alle rust, en zonder aanwezigheid van andere families, kunnen helpen. Ook op andere manieren kunnen wij u helpen bij de oriëntatie of de aankoop van een gedenkteken, we vertellen u er graag meer over.


Den Hollandsche Gedenktekens biedt u in verband met het coronavirus verschillende mogelijkheden om de komende tijd toch een gedenkteken te kunnen aanschaffen. Wilt u graag een bezoek brengen in één van onze winkels, maak dan van te voren een afspraak zodat we u in alle rust, en zonder aanwezigheid van andere families, kunnen helpen. Ook op andere manieren kunnen wij u helpen bij de oriëntatie of de aankoop van een gedenkteken.

afspraak maken voor de aankoop van een grafsteen

Bezoek onze winkels
voor vrijblijvend advies

In onze winkels ziet u persoonlijke elementen en accessoires. U kunt deze zelf uitproberen in de inspiratietuin om te kijken hoe ze staan.

Bekijk openingstijden
chevron_right
afspraak maken voor een thuisbezoek

Bezoek aan huis
door onze adviseurs

Geheel vrijblijvend en zonder kosten komen we graag bij u langs om een mooi en passend gedenkteken samen te stellen.

Bekijk de mogelijkheden
chevron_right
thuis een grafsteen laten ontwerpen

Verkoop op afstand
via telefoon of mail

Samen met onze adviseur kunnen wij op afstand een gedenkontwerpen, u kunt live meekijken met de adviseur terwijl u thuis bent.

Meer informatie
chevron_right

Kom vrijblijvend langs voor inspiratie

Bij Den Hollandsche kunt u inspiratie opdoen in de grootste inspiratietuinen van Nederland.

In onze inspiratiewinkels kunt u veel voorbeelden bekijken en u vrijblijvend laten adviseren.


Bekijk winkels en openingstijden
  • Ook geopend in het weekend.