Komende zaterdag: Extra inspiratiedag

Den Hollandsche Gedenktekens Elst (Arnhem)


“Bij ons kunt u in alle rust inspiratie opdoen in een prettige en warme sfeer om vervolgens een persoonlijk ontwerp te laten maken door een van onze adviseurs. Met veel oog voor detail en kwaliteit vervaardigen wij vervolgens het gedenkteken voor uw dierbare en verzorgen de plaatsing.”

Leonieke Terlouw – Den Hollandsche Gedenktekens

Den Hollandsche Gedenktekens Elst (Arnhem)


“Bij ons kunt u in alle rust inspiratie opdoen in een prettige en warme sfeer om vervolgens een persoonlijk ontwerp te laten maken door een van onze adviseurs. Met veel oog voor detail en kwaliteit vervaardigen wij vervolgens het gedenkteken voor uw dierbare en verzorgen de plaatsing.”

Leonieke Terlouw – Den Hollandsche Gedenktekens Elst

contact Den Hollandsche Gedenktekens Elst
Elst – inspiratietuin en showroom
Pascalweg 3
6662 NX Elst (bij Arnhem) Route

0481 – 371 333

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Een afspraak is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.
contact Den Hollandsche Elst

Bekijk wat u kunt verwachten…

Openingstijden

Maandag9.00 tot 17.30
Dinsdag9.00 tot 17.30
Woensdag9.00 tot 17.30
Donderdag9.00 tot 17.30
Vrijdag9.00 tot 17.30
Zaterdag9.00 tot 17.00
Zondagzie inspiratiedagen

Extra inspiratiedagen

Zaterdag 23 Juni
09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 30 Juni
09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 7 Juli
09:00 tot 17:00 uur

Wilt u op een ander tijdstip langskomen? Dat kan, neem gerust contact met ons op.

1. Inspiratietuin met grafsteen voorbeelden

ruim 600 voorbeelden

In alle rust zoeken naar een passend gedenkteken. Vele voorbeelden in verschillende stijlen en vormen staan opgesteld in onze inspiratietuin te Elst.

Ongestoord rondkijken, ideeën opdoen en wanneer u vragen heeft kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen.

Den Hollandsche Gedenktekens Elst

2. Winkel met grafaccessoires

duidelijk en overzichtelijk

“In onze prettige showroom, met een rustieke en creatieve sfeer, kunt u ongedwongen rondkijken. Hier vindt u alle elementen die een gedenkteken een eigen karakter geven.

U kunt de accessoires uit onze showroom in de tuin uittesten, zodat u echt kunt zien of een combinatie goed tot zijn recht komt.”

Den Hollandsche Elst showroom

3. Gratis persoonlijk ontwerp

na uw bezoek aan de tuin en winkel

Het ontwerpen en samenstellen van de grafsteen doen we samen met u, al schetsend en pratende worden er voorstellen gemaakt waaruit u kunt kiezen.

Samen met u kijken we wat mooi is en welke combinaties van vormen en materialen het monument de juiste uitstraling geven. Uw persoonlijke wensen zijn hierbij altijd het uitgangspunt.

Den Hollandsche Gedenktekens Elst

Prijsberekening

na ontwerpen en samenstellen

Meteen nadat wij samen met u het monument ontworpen hebben, krijgt u inzicht in de prijs.

Deze prijs is inclusief betonfundering, antiverzakkingspalen en plaatsing van het grafmonument. Er komen dus geen andere kosten meer bij.

grafsteen uitzoeken prijsberekening

Wel of geen afspraak maken?

advies op maat

U bent van harte welkom om bij ons binnen te lopen. We adviseren wel om een vrijblijvende afspraak te maken. Zo weet u namelijk zeker dat een adviseur alle tijd heeft om u te helpen met uw vragen en wensen.

Wilt u buiten onze reguliere openingstijden langskomen? Dat kan, neem gerust contact met ons op om een afspraak te plannen.
Maak een vrijblijvend afspraak.

contact den hollandsche inspiratietuin grafmonumenten

Oriënteren in de inspiratietuin

Den Hollandsche biedt u de gelegenheid om u uitgebreid te oriënteren in de monumententuin met ruim 600 voorbeelden.

contact den hollandsche showroom grafaccessoires en urnen

Oriënteren in de showroom

Ontdek de ruime selectie aan grafaccessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden in allerlei stijlen en formaten.

contact den hollandsche elst gratis grafsteen ontwerpen

Samen ontwerpen

Op een creatieve wijze ontwerpen de adviseurs van Den Hollandsche samen met u een persoonlijk gedenkteken. We maken het ontwerp geheel vrijblijvend voor u.

contact den hollandsche elst gratis lay-out voorstel grafmonument

Digitaal lay-out voorstel

Naast het schetsontwerp maken wij een digitaal lay-out voorstel voor de tekstopmaak, zodat u precies kunt zien hoe de belettering er uiteindelijk uit zal zien.

Oriënteren, advies en ontwerp

geheel vrijblijvend

In onze monumententuin met grafstenen ziet u alle voorbeelden in het echt. Natuursteen, glas, RVS, cortenstaal, brons. Rustig en ongestoord rondkijken en wanneer u vragen heeft, kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen.

Alle monumenten zijn te gebruiken als uitgangspunt voor een persoonlijk ontwerp. Het ontwerp maken wij gratis en geheel vrijblijvend voor u.

Routebeschrijving

Pascalweg 3, 6662 NX, Elst

Route – Google Maps
Komende met de auto
Den Hollandsche Gedenktekens in Elst ligt vlakbij de snelweg A325 tussen Arnhem en Nijmegen. Vanaf de snelweg A15 neemt u de afslag richting Arnhem (A325) en vervolgens neemt u op de A325 de eerste afslag naar Elst. Bovenaan het viaduct gaat u rechtsaf richting bedrijvenpark ‘De Aam’. Hier rijdt op u op de Nieuwe Aamsestraat door tot aan de eerste rotonde. Neem op deze rotonde de 3e afslag (linksaf). Na 50 meter ziet u Den Hollandsche aan de linkerkant.

Komende met het openbaar vervoer
Station Elst is bereikbaar met de bus of trein vanuit Arnhem en Nijmegen en ligt op loopafstand van Den Hollandsche Elst. Vanaf station Elst loopt u via de Nieuwe Aamsestraat in de richting van het bedrijventerrein. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor en blijft u de nieuwe Aamsestraat volgen. Bij de tweede rotonde loopt u rechtsaf de Pascalweg in. U vindt Den Hollandsche na 50 meter aan de linkerkant.

Kaart Google maps

Kaart Google maps

grafmonumenten adviseur ontwerper Leonieke Terlouw
0481 – 371 333
Leonieke Terlouw

Voorbeelden in het echt en uniek persoonlijk ontwerp…

“In de grootste inspiratietuin van Nederland kunt u rustig en ongestoord ruim 600 voorbeelden bekijken. Hier krijgt u de beste indruk van wat u wel en niet mooi vindt.

Na uw bezoek aan de tuin bieden we u aan om samen met ons een uniek en persoonlijk gedenkteken te ontwerpen, we kunnen daarbij uitgaan van een voorbeeld die u heeft gezien of uw eigen wensen en ideeën.

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.”

Maak een afspraakStel gerust uw vraag