Den Hollandsche Gedenktekens Tilburg

“U bent van harte welkom in onze inspiratietuin en winkel in Tilburg. U kunt hier rustig en ongestoord oriënteren en ideeën opdoen in de inspiratietuin en showroom. Tijdens uw bezoek maken we samen, geheel vrijblijvend, een ontwerp voor een uniek en persoonlijk gedenkteken.”

Jan van der Spoel – Den Hollandsche gedenktekens Tilburg

contact Den Hollandsche Tilburg
Tilburg – inspiratietuin en -winkel
Lannerstraat 1
5011 ET Tilburg Route

013 – 203 2241

Advies aan huis

We kunnen ook bij u thuis langskomen voor vrijblijvend advies en ontwerp.
Plan een thuisbezoek

Stel uw vraag

Moet ik een afspraak maken?

U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Een afspraak is altijd kosteloos en zonder verplichtingen.
contact Den Hollandsche tilburg

Bekijk wat u kunt verwachten…

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag**9.00 tot 17.30
Woensdag9.00 tot 17.30
Donderdag*9.00 tot 17.30
Vrijdag9.00 tot 17.30
Zaterdag9.00 tot 17.00
Zondagzie inspiratiedagen

* Dinsdag 15 mei zijn wij tot 16:00 uur geopend.
** Zondag 20 mei (Eerste Pinksterdag) zijn wij geopend van 10.00 tot 17:00 uur.

Extra inspiratiedagen

Zaterdag 26 Mei
09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 2 Juni
09:00 tot 17:00 uur
Zondag 3 Juni
10:00 tot 17:00 uur

Wilt u op een ander tijdstip langskomen? Dat kan, neem gerust contact met ons op.

Onze inspiratietuin

Onze inspiratietuin hebben wij aangelegd om om u ideeën en inspiratie op te laten doen, ook krijgt u goed inzicht in de mogelijkheden die er zijn voor een mooi en persoonlijk grafmonument.

Na u bezoek aan de tuin bieden wij u aan om gratis, samen met u, een persoonlijk monument te ontwerpen. We gaan hierbij uit van wat u mooi vindt en houden tijdens het ontwerpen rekening met uw budget.

Aan de nieuwe inspiratietuin wordt op dit moment nog hard gewerkt. Uiteraard bent u van harte welkom om de al aanwezige voorbeelden binnen en buiten te bekijken.

Den Hollandsche Gedenktekens Tilburg inspiratietuin grafmonumenten

Onze winkel

In onze winkel ziet u honderden grafaccessoires van brons, maar ook accessoires in andere materialen zoals glas, RVS, cortenstaal en hout. Graflantaarns, vlinders, kruizen, engeltjes, beeldjes, bomen en bloemen, schalen, boeken, hartjes en bijvoorbeeld porseleinen foto’s.

U kunt alle grafaccessoires uit onze showroom meenemen naar de inspiratietuin om te bekijken hoe ze staan bij de verschillende soorten monumenten.

Vanuit onze winkel werken we ook samen met betrokken uitvaartondernemers in Noord-Brabant.

Kunt u niet bij ons langskomen?

Graag kom ik bij u thuis langs om een mooi en waardig gedenkteken te samenstellen voor uw dierbare.

De families die ik bezoek stellen mijn advies altijd erg op prijs. Ik geef al 20 jaar advies over gedenktekens en ben er van overtuigd dat ik u naar alle tevredenheid kan helpen. Ik kom bij u thuis langs in Limburg en Brabant.

Geert van der Wielen, Den Hollandsche Tilburg

> informatie over mijn thuisbezoek
> informatie over een thuisbezoek in België
Den Hollandsche Gedenktekens Tilburg thuisbezoek

Klantervaringen uit de omgeving

We plaatsen regelmatig in Tilburg en omgeving. Hier hebben we reeds tientallen monumenten geplaatst. Wij zijn op de hoogte van de regels van alle begraafplaatsen in Nederland en in veel gevallen kennen we ook de beheerder. Hierdoor verloopt de vergunningaanvraag, die wij voor u verzorgen, soepel en kunnen daardoor volgens afspraak het persoonlijk voor u ontworpen monument plaatsen.

In de afgelopen 6 jaar heeft Den Hollandsche meer dan 5.000 families begeleid in het plaatsen van een gedenkteken.

Bekijk alle ervaringen van klanten.

Den Hollandsche gedenktekens Tilburg klantenreactie

“Bedankt voor alle goede zorg en de goede begeleiding…”

Het gedenkteken is precies geworden zoals wij dat in gedachten hadden. Erg mooi is het geworden en wij zijn dan ook zeer tevreden. Bedankt voor alle goede zorg en de goede begeleiding in dit proces en ook een bedankje naar Jeroen de Nekker voor alle tips en adviezen om het gedenkteken zo te maken.

Veghel

Den Hollandsche gedenktekens Tilburg klantenreactie

“…graag laten weten dat we het heel mooi vinden.”

Afgelopen week is het monument geplaatst en ik wilde je graag laten weten dat we het heel mooi vinden. Naast je fraaie ontwerp maken details als ruwe randen, de opgelegde letters het helemaal af. Dank voor de goede zorgen.

Etten-Leur

Den Hollandsche gedenktekens Tilburg klantenreactie

“…goede medewerking bij het zoeken naar een mooie grafsteen…”

We willen u nog bedanken, voor uw goede medewerking bij het zoeken naar een mooie grafsteen voor onze zoon/broertje. We hebben uw hulp als zeer prettig ervaren.

Vught

Een gedenkteken dat het leven eer aan doet…

“Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om een monument te kunnen realiseren dat dicht bij jezelf ligt en dicht bij degene die je moet missen.

Een plek waar je je dierbare koestert met een gedenkteken dat het leven eer aan doet. Mooi dat ik daar een bijdrage aan mag leveren.”

Karien van Dijk

Den Hollandsche Tilburg showroom

Routebeschrijving

Lannerstraat 1, 5011 ET, Tilburg

Route – Google Maps
Komende met de auto
Den Hollandsche Gedenktekens in Tilburg ligt in de buurt van ringweg N261 (Tilburg-Noord). Neem op de A65 bij Berkel-Enschot afslag 3, Tilburg-Noord, rij door Berkel-Enschot en sla na ongeveer 2.5 km linksaf de Baggerweg in, sla vervolgens bij de 1e grote kruising (na ongeveer 300 meter) rechtsaf de Vlashoflaan in. Volg de Vlashoflaan ongeveer 1.5 km en sla dan links af de Offenbachstraat straat in, na ongeveer 300 meter slaat u rechts af de Lannerstraat in en ziet u Den Hollandsche na 70 meter aan uw rechterhand. U kunt bij ons gratis parkeren.”

Komende met het openbaar vervoer
Den Hollandsche Tilburg is gelegen op iets meer dan 20 minuten reistijd vanaf central station Tilburg. Vanaf centraal station Tilburg neemt u stadsbus 1 richting richting Nrd-Quirijnstok, u stapt uit bij halte Bushalte Offenbachstraat (na ongeveer 20 minuten), steek de Vlashoflaan over (zuidelijke richting) en loop ongeveer 250 meter door de Offenbachstraat, sla rechts af en na ongeveer 50 meter ziet u Den Hollandsche aan de linkerkant. De loopafstand is ongeveer 350 meter.

Kaart Google maps

Kaart Google maps

grafmonumenten adviseur ontwerper Jan van der Spoel
013 – 203 2241
Jan van der Spoel

Wat kunt u verwachten bij een bezoek…

“Onze inspiratietuin is om u te inspireren en inzicht te geven in de mogelijkheden die er zijn. Door de voorbeelden in het echt te bekijken krijgt u de beste indruk van wat u mooi en goed vindt passen bij uw overleden dierbare.

Na uw bezoek aan de inspiratietuin ontwerpen we samen een mooi en harmonieus gedenkteken, we gaan hierbij uit van de voorbeelden die u heeft gezien en uw eigen wensen en ideeën.”

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Maak een afspraakStel gerust uw vraag