Goedkope Grafmonumenten betaalbare grafstenen en grafmonumenten

Wanneer u zoekt naar een goedkope grafsteen of goedkoop grafmonument, dan helpen wij u graag. Hoewel wij ook persoonlijke maatwerk grafmonumenten aanbieden, bevat deze collectie juist scherp geprijsde modellen waar behalve de opschriften verder geen maatwerk aan wordt verricht. Dit om voor u de grafsteen kosten zo laag mogelijk te houden. Omdat de onderstaande grafmonumenten rechtstreeks uit onze outlet showroom worden geleverd, is er een relatief korte levertijd op deze modellen.

Kwaliteit

Zoals aangegeven houden wij de grafsteen kosten laag door voor deze collectie door behalve de opschriften verder geen maatwerk te verrichten. Door op dit punt te besparen, kunnen we wel een hoge kwaliteit en goede service leveren, zodat u een gedegen grafmonument voor een scherpe prijs kunt aanschaffen. Het is uiteraard mogelijk om eventueel een grafaccessoire, zoals een vaas, lantaarn of beeldje erbij te kiezen, maar dat heeft natuurlijk wel weer invloed op de prijs.

Goedkope grafsteen collecties

Naast deze outlet-collecte met zeer goedkope grafstenen, bieden wij een collectie met budget grafmonumenten die op maat worden gemaakt. Daarnaast vindt u op onze website Leaf Memorials ook betaalbare design grafstenen. Ook voor onder meer een bescheiden grafsteen voor een algemeen graf of een tijdelijk grafmonument bent u bij ons aan het juiste adres.