Goedkope grafstenen

Goedkope grafstenen maken wij in alle kleuren en vormen. U kunt kiezen uit een van de voorbeelden die u op deze pagina ziet, maar u kunt ook samen met ons een goedkope grafsteen samenstellen. Het is ook mogelijk om ideeën uit verschillende modellen te combineren

Goedkoop grafmonument van zwart graniet

Grafmonument van graniet natuursteen. Het verschil in kleur zorgt voor een frisser eindresultaat en omdat alle oppervlakken zijn gepolijst, komt de kleur van het natuursteen sterker naar voren. De lettersteen is gemaakt in de vorm van een golfkop en biedt veel ruimte voor de persoonlijke teksten.

Golfkop grafmonument van zwart granietfoto 1

Goedkope grafsteen golfkop

Golfkop model goedkope goedkope grafsteen. De basisprijs is exclusief accessoires, waarbij het monument is uitgevoerd in een eenvoudigere natuursteensoort.

Goedkope grafsteen golfkop foto 1

Onderhoudsvrij grafmonument

Grafmonument met waaiervorm op de letterplaat. Bij dit type monument kan de belettering worden gezandstraald maar ook bronzen letters zijn mogelijk.

Onderhoudsvrij grafmonumentfoto 1
Onderhoudsvrij grafmonument foto 1
Onderhoudsvrij grafmonument foto 2

Gedenkteken golfkop

Golfkop gedenkteken van twee soorten natuursteen. In de dekplaat is een sparing aangebracht voor siergras of andere grafbeplanting.

Gedenkteken golfkop foto 1
Gedenkteken golfkop foto 1
Gedenkteken golfkop foto 2
Gedenkteken golfkop foto 3

Goedkope grafsteen golfkop graniet

Granieten goedkope grafsteen in een golfkop model. Het graniet is gezoet afgewerkt waardoor het een zachtere uitstraling krijgt. Als grafbedekking is er gekozen voor siergrassen, sedum en azul split. Dit monument staat opgesteld in onze showtuin en is, evenals alle andere modellen, volledig aan te passen naar uw wensen op het gebied van vorm en kleur.

Grafsteen golfkop granietfoto 1