Uw bestelling is afgerond!

Hartelijk dank voor uw bestelling. We gaan direct aan het werk om uw bestelling met de grootste zorg gereed te maken voor verzending.

Hoe nu verder?

Hieronder leggen we nog even kort uit wat u van ons kan verwachten.

Heeft u gekozen voor levering bij u thuis of een ander adres?

  • Stap 1: U krijgt van ons een orderbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Heeft u de e-mail na een uur nog niet binnen, laat het ons weten.
  • Stap 2: Wij gaan de urn of het assieraad voor u bestellen bij onze leveranciers. Als wij de urn of het assieraad binnen is controleren we goed of het product voldoet aan onze wensen. Is het product niet beschadigd en gaat het om het juiste product? Vervolgens verpakken we uw zending met zorg en aandacht zodat we er zeker van zijn dat u uw bestelling in goede orde ontvangt.
  • Stap 3: We nemen telefonisch of per e-mail contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak. U mag zelf kiezen wanneer u de urn wil ontvangen. Dit kan in de ochtend, midden of avond of zelfs in het weekend.
  • Stap 4: U ontvangt van ons een track-and-trace code zodat u de bestelling kunt blijven volgen. En om zeker te weten dat u thuis bent stuurt onze chauffeur gratis een SMS bericht een half uur voordat hij bij u aanbelt.

Heeft u gekozen voor afhalen in de winkel?

  • Stap 1: U krijgt van ons een orderbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Heeft u de e-mail na een uur nog niet binnen, laat het ons weten.
  • Stap 2: Wij gaan de urn of het assieraad voor u bestellen bij onze leveranciers. Als de urn of het assieraad binnen is controleren we goed of het product voldoet aan onze wensen. Is het product niet beschadigd en gaat het om het juiste product? Vervolgens verpakken we uw zending met zorg en aandacht zodat we er zeker van zijn dat u uw bestelling in goede orde ontvangt.
  • Stap 3: Als u ervoor heeft gekozen om de urn af te halen in de winkel verzenden wij de urn naar de door u gekozen inspiratiewinkel. U krijgt persoonlijk bericht van een van onze adviseurs.
  • Stap 4: U bezoekt onze winkel en neemt de urn mee naar huis.