Boeddha urnen

Deze collectie bestaat uit urnen in de vorm van een Boeddha beeldje. Elk Boeddha beeld heeft een andere symbolische betekenis waardoor er voor velen een passend gedenksymbool ontstaat. Onze unieke collectie met Boeddha urnen is met de hand vervaardigd. Enkele Boeddha urnen zijn voorzien van een theelichthouder.
urn Boeddha

Maatwerk urnen

Bent u opzoek naar een (mini) urn die op maat gemaakt wordt? geheel vrijblijvend kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs. Heeft u een idee of ontwerp in gedachte? uw ideeën en wensen staan centraal bij het ontwerp. Op basis hiervan wordt Samen met de adviseur een kosteloos ontwerp tot stand gebracht.
Bekijk de mogelijkheden

Meer informatie

Heeft u vragen over ons assortiment, een specifieke urn of onze service? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels. U vindt hier de contactgegevens en de adressen van onze inspiratiewinkels.
Contactgegevens en inspiratiewinkels

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een urn of assieraad hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.