Assieraden

Gedenksieraden van zilver, goud en staal

Een gedenksieraad waarin het as verwerkt is, biedt u de mogelijkheid om de nagedachtenis aan de overledene altijd dichtbij u te hebben. De gedenksieraden zijn uitgevoerd in verschillende stijlen en leverbaar in goud, zilver en metaal, zodat u altijd een sieraad vindt dat bij u past.

Urnen klantenservice Karien

Karien van Dijk – Adviseur urnen en assieraden

 

 

 

 

Keurig op maat gemaakt

Wat u het prettigste vindt zitten

Nadat u een ring, armband of hangertje met ketting heeft uitgezocht meten we alles op. We bekijken wat u het prettigste vindt zitten en het beste vindt staan.

Daarna gaan we aan de slag en maken het gedenksieraad precies op maat zodat u deze met veel gemak kunt dragen. We kunnen het gedenksieraad naar u opsturen of u kunt er voor kiezen om deze bij ons op te halen.

assieraden op maat gemaakt

 

 

 

 

Colliers

En zirkonia clipsluiting

Nadat u een mooie ashanger of hanger voor een vingerafdruk heeft uitgezocht kunt u meteen een bijpassende collier uitzoeken. Om het herdenkingssieraad helemaal af te maken kunt u er voor kiezen om deze te complementeren met een degelijke zirkonia clipsluiting. Het collier maken we precies op maat, we voor een juiste lengte zodat deze mooi komt te hangen.

assieraden hartje collier hangertje zilver

 

 

 

 

Tastbaar en dichtbij

Gemaakt om dagelijks te dragen

Door als nabestaande het as bij u te dragen maakt u de herinnering tastbaar en dichtbij. Bij het zien of voelen van het sieraad denkt u weer even terug aan een bepaald moment uit het verleden.

De sieraden zijn gemaakt om dagelijks te dragen uitgevoerd in goud, zilver of metaal. Door de verschillende uitvoeringen vindt u altijd een mooi en passend aandenken.

assieraden assortiment den hollandsche gedenktekens

 

 

 

Een mooie en passende assieraad uitzoeken

In uw handen nemen, de details bekijken en hoe ze staan

Het sieraad heeft een hoge emotionele waarde en u moet er een goed gevoel bij hebben. We raden u daarom aan om langs te komen in onze winkels, hier ziet u alle sieraden in het echt en kunt u ze in uw handen nemen, uitproberen en bekijken hoe ze staan. In onze winkel kunt u het beste een assieraad uitzoeken dat u een goed gevoel geeft en goed bij u past.

assieraden hangertje ring aarmband

Hangertjes, ringen en armbanden

assieraden exclusief goud, zilver, diamanten

Exclusieve assieraden

assieraden mini uren zilver

Mini urnen