Portret urn

Het portret van je dierbare in een urn verwerken. En dan niet met een foto, maar als silhouet. Dat is precies het idee achter de portret urn. De urn wordt op maat gemaakt waarbij het silhouet van het gezicht, vanaf de zijkant gezien, in de vorm van de urn wordt verwerkt. Het lijkt in eerste instantie een herkenbare urn met een duidelijk reliëf, maar wanneer je er licht op schijnt dan wordt in de schaduw de lijn van het gezicht zichtbaar.

Over de portret urn

De portret urn is bedacht en ontworpen door beeldend kunstenaar Nadia Gonegaï uit Den Bosch. De urn wordt gemaakt van Neolith kunsthars en kan worden afgewerkt in veel verschillende kleurtinten. Ook is het mogelijk de urn te laten vergulden, vertinnen of verbronzen. In plaats van kunsthars als basis, kan de portret urn ook van brons worden gegoten.

Portret urn op maat

Elke portret urn is maatwerk omdat de vorm precies wordt nagemaakt van een foto van uw dierbare. Bij het maken van de urn komt veel handwerk en ambacht kijken, waardoor u verzekerd bent van een uniek kwaliteitsproduct.

Andere mogelijkheden voor een persoonlijke urn met foto of silhouet

Persoonlijke eigentijdse urnen waarop je een eigen foto of afbeelding kunt laten maken. Of het portret van je dierbare in een urn verwerken. En dan niet met een foto, maar als silhouet. Dat is precies het idee achter de portret urn.