Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnenmonument met zuilen

Ruw gehakte zuilen met glad afgewerkte bovenkant die tezamen een kruis vormen. Binnen de omranding is ruimte voor beplanting.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1508
Collectie Natuurlijk
Materiaal Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Ruw gehakte zuilen met glad afgewerkte bovenkant die tezamen een kruis vormen. Binnen de omranding is ruimte voor beplanting.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.