Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnenmonument van brons

Een karakteristiek urnenmonument van brons met een moderne opmaak. De schuin geplaatste ronde letterplaat van dit urnenmonument is uit mooie warme materialen vervaardigd. Dankzij de strakke ronde vorm en de moderne uitgesneden letters in combinatie me... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32584
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Kleur Bruin
Materiaal Brons
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Een karakteristiek urnenmonument van brons met een moderne opmaak. De schuin geplaatste ronde letterplaat van dit urnenmonument is uit mooie warme materialen vervaardigd. Dankzij de strakke ronde vorm en de moderne uitgesneden letters in combinatie met de twee verschillende patina lagen, heeft dit monument een statig karakter, maar met een modern uiterlijk.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.