Algemeen graf natuurlijk

Algemeen graf natuurlijk foto 1
Algemeen graf in de natuurlijke sfeer. De glazen vlinders zijn er in vele kleuren. In onze showtuin hebben wij tientallen geselecteerde keien liggen.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam da... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20992
Collectie Boeken, harten en kussens, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Puur natuur
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Algemeen
Kleur Groen
Materiaal Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Groen

Productomschrijving

Algemeen graf in de natuurlijke sfeer. De glazen vlinders zijn er in vele kleuren. In onze showtuin hebben wij tientallen geselecteerde keien liggen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.