Urnen, van eenvoudig tot bijzonder

Urnen > Mini urnen >
Dierenurnen > Duo urnen >
Urnen

Urnen in verschillende materialen

Bronzen urnen
Brons
Glazen urn
Glas
Houten urnen
Hout
Keramische urn
Keramiek
Messing urnen
Messing
Natuurstenen urnen
Natuursteen
Porseleinen urn
Porselein
RVS urn
RVS

Bijzondere urnen

Return to Sender BLOOM. Urn
Paper pebbles
Atos urnen
Brons
Natuurlijke urnen

Soorten urnen

Grote urnen
Grote urnen
Mini urnen
Mini urnen
Urn voor buiten
Buiten urnen
Knuffel urnen
Knuffelkeitjes

Bijzondere urnen

Den Hollandsche Gedenktekens vervaardigt al 70 jaar op ambachtelijke wijze persoonlijke en unieke urnen. Dit doen wij met grote zorg en aandacht en dit blijkt uit onze hoge klanttevredenheid. Op Kiyoh beoordelen families ons met een 9,5. Den Hollandsche heeft een groot aanbod in urnen en mini urnen, maar ook bijzondere asdiamanten van Algordanza. Bent u op zoek naar iets uniek dan kunnen wij uw wensen vertalen in een persoonlijk ontwerp. Uw ideeën verwerken wij in een gratis lay-out voorstel.

Zelf vullen of laten vullen?

U kunt ervoor kiezen om uw urn zelf thuis te vullen, bijvoorbeeld in het bijzijn van familie of vrienden. Wij voorzien jouw bestelling bovendien van een duidelijke vulinstructie. Toch blijkt in de praktijk blijkt dat veel nabestaanden het lastig vinden om de urn zelf te vullen. Dan kunt u ervoor kiezen om deze vakkundig door ons te laten vullen in één van onze winkels.

Levering aan huis of afhalen in onze winkels

Wij bezorgen onze urnen via PostNL. Wilt u uw bestelling liever afhalen in één van onze inspiratiewinkels? Dat kan, tijdens het bestellen kunt u dit aangeven.