Urnen & Assieraden

Den Hollandsche Gedenktekens vervaardigt al 70 jaar op ambachtelijke wijze persoonlijke en unieke gedenktekens. Naast traditionele gedenktekens heeft Den Hollandsche een groot aanbod urnen & assieraden. Bent u op zoek naar iets unieks dan kunnen wij uw wensen vertalen in een persoonlijk ontwerp.

urnen assieraden mini urnen

Bijzondere urnen en assieraden

Den Hollandsche Gedenktekens vervaardigt al 70 jaar op ambachtelijke wijze persoonlijke en unieke gedenktekens. Naast traditionele gedenktekens heeft Den Hollandsche een groot aanbod in urnen, assieraden en gedenksieraden zoals bijvoorbeeld vingerafdruksieraden. Bent u op zoek naar iets uniek dan kunnen wij uw wensen vertalen in een persoonlijk ontwerp. Uw ideeën verwerken wij in een gratis lay-out voorstel.

De urn zelf vullen of laten vullen

U kunt ervoor kiezen om de urn zelf thuis te vullen, bijvoorbeeld in het bijzijn van familie of vrienden. Wij voorzien de urn bovendien van een duidelijke vulinstructie. Toch blijkt in de praktijk blijkt dat veel nabestaanden het lastig vinden om de urn of het assieraad zelf te vullen. Dan kunt u ervoor kiezen om uw urn of uw assieraad vakkundig door ons te laten vullen in één van onze winkels.

Assieraden met zorg en aandacht gevuld

Onze assieraden worden altijd in onze winkels gevuld door één van onze specialisten. Het verwerken van de as, en in sommige gevallen ook andere materialen zoals hars, moet aandachtig worden gedaan. Als het sieraad gevuld is neemt u het meestal direct mee naar huis.

Levering aan huis of afhalen in onze winkels

Wij bezorgen zeven dagen per week in de ochtend, middag en avond. U kiest zelf uw bezorgmoment voor levering aan huis. U kunt ook uw bestelling afhalen in één van onze inspiratiewinkels.

Nieuw in ons assortiment

Urn van es met lapis lazuli bekijk product
Urn van es met lapis lazuli
700,-
Urn van peer met blauwe mineralen bekijk product
Urn van peer met blauwe mineralen
650,-
 Urn van pruim met rode mineralen bekijk product
Urn van pruim met rode mineralen
600,-
Urn van appel bekijk product
Urn van appel
350,-

Veel gekozen producten

Messing urn vogel 'Love bird' zilver bekijk product
Messing urn vogel 'Love bird' zilver
vanaf 97,41
Messing urn traan 'Teardrop' zilver bekijk product
Messing urn traan 'Teardrop' zilver
vanaf 97,41
Messing mini urn vlinder wit bekijk product
Messing mini urn vlinder wit
84,20
Groen gepatineerde urn van brons bekijk product
Groen gepatineerde urn van brons
vanaf 255,-