Urnen, van eenvoudig tot bijzonder

Urnen > Mini urnen >
Dierenurnen > Duo urnen >
Urnen

Urnen in verschillende materialen

Bronzen urnen
Brons
Glazen urn
Glas
Houten urnen
Hout
Keramische urn
Keramiek
Messing urnen
Messing
Natuurstenen urnen
Natuursteen
Porseleinen urn
Porselein
RVS urn
RVS

Bijzondere urnen

Return to Sender BLOOM. Urn
Paper pebbles
Atos urnen
Brons
Natuurlijke urnen

Soorten urnen

Grote urnen
Grote urnen
Mini urnen
Mini urnen
Urn voor buiten
Buiten urnen
Knuffel urnen
Knuffelkeitjes

Assieraden & Vingerafdruksieraden

Vingerafdruk sieraden
Asringen
Ashangers
Asarmbanden

Asdiamanten

De herinneringsdiamant van Algordanza is een symbool van liefde, verbondenheid en waardering. Het is een blijvende en tastbaar gedenkproduct, een eeuwigdurend en mooi erfstuk voor vele generaties. Dit mooie aandenken kunt u altijd bij u dragen in de vorm van een ring of hanger. U kunt er ook voor kiezen om deze in de fraaie diamantbox te plaatsen, bijvoorbeeld naast een portretfoto bij u thuis.

Bijzondere urnen en assieraden

Den Hollandsche Gedenktekens vervaardigt al 70 jaar op ambachtelijke wijze persoonlijke en unieke urnen. Dit doen wij met grote zorg en aandacht en dit blijkt uit onze hoge klanttevredenheid. Op Kiyoh beoordelen families ons met een 9,5. Den Hollandsche heeft een groot aanbod in urnen en mini urnen, assieraden, maar ook bijzondere asdiamanten van Algordanza. Bent u op zoek naar iets uniek dan kunnen wij uw wensen vertalen in een persoonlijk ontwerp. Uw ideeën verwerken wij in een gratis lay-out voorstel.

Zelf vullen of laten vullen?

U kunt ervoor kiezen om uw urn zelf thuis te vullen, bijvoorbeeld in het bijzijn van familie of vrienden. Wij voorzien jouw bestelling bovendien van een duidelijke vulinstructie. Toch blijkt in de praktijk blijkt dat veel nabestaanden het lastig vinden om de urn of het assieraad zelf te vullen. Dan kunt u ervoor kiezen om deze vakkundig door ons te laten vullen in één van onze winkels.

Assieraden met zorg en aandacht gevuld

Onze assieraden worden altijd in onze winkels gevuld door één van onze specialisten. Het verwerken van de as, en in sommige gevallen ook andere materialen zoals hars, moet aandachtig worden gedaan. Als het sieraad gevuld is neemt u het meestal direct mee naar huis.

Levering aan huis of afhalen in onze winkels

Wij bezorgen onze urnen via PostNL. Wilt u uw bestelling liever afhalen in één van onze inspiratiewinkels? Dat kan, tijdens het bestellen kunt u dit aangeven.