Antraciet grafmonument met klassieke illustratie

Het Fresco "Schepping van Adam" van Michelangelo op het plafond van de Sixtijnse Kapel is wereldberoemd. Vooral de twee handen in het schilderij zijn een bekend symbool geworden. Deze twee handen zijn als illustratie op de twee delen van de l... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35262
Bewerking Gehakt, Gezoet, Lasergravure
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkel
Kleur Grijs
Onderdeel Letterplaat
Productsoort Lantaarn, Split
Symboliek Handen

Productomschrijving

Het Fresco "Schepping van Adam" van Michelangelo op het plafond van de Sixtijnse Kapel is wereldberoemd. Vooral de twee handen in het schilderij zijn een bekend symbool geworden. Deze twee handen zijn als illustratie op de twee delen van de lettersteen aangebracht door middel van een lasergravure. Boven de illustraties zijn de opschriften verdiept aangebracht. Het oppervlak van de de lettersteen is mat gemaakt voor een strakke en moderne uitstraling, maar daarentegen zijn de randen juist grof gehakt, wat weer zorgt voor een ruw element in het ontwerp. Het liggende deel is van hetzelfde natuursteen gemaakt en bevat eveneens matte oppervlakken. De brede omranding en de halve dekplaat met de glooiende lijn aan de binnenzijde zorgen voor rust een eenheid. Aan de rechterzijde zijn zacht-grijze steetjes als bedekking gebruikt en deze lichtere kleur geeft het grafmonument een fris contrast.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.