Betaalbare grafsteen met golfkop lettersteen

Deze betaalbare grafsteen heeft de kenmerkende ´golfkop´ vorm als lettersteen. Met grote zorg en aandacht zijn de teksten en de foto gepositioneerd. De vorm en verhoudingen van de golvende vorm in de lettersteen in dit voorbeeld zijn een uniek kenmerk ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22652
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Kruis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Fotoartikel
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Deze betaalbare grafsteen heeft de kenmerkende ´golfkop´ vorm als lettersteen. Met grote zorg en aandacht zijn de teksten en de foto gepositioneerd. De vorm en verhoudingen van de golvende vorm in de lettersteen in dit voorbeeld zijn een uniek kenmerk van Den Hollandsche. Veel monumenten die we met een vergelijkbare vorm op begraafplaatsen zien, zijn uit verhouding en daardoor verliezen die monumenten hun schoonheid. Bij dit monument zijn de verhoudingen precies goed en dat maakt een groot verschil. Bij deze grafsteen raakt de vorm nooit uit de gratie, en behoudt de grafsteen ook haar schoonheid. Het liggende deel is opgedeeld in twee gedeelten. Het ene deel is opgevuld met split en het andere deel is een bloemvak waar de familie eventueel zelf beplanting kan aanbrengen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.