Bijzonder gedenkteken met brons

Gedenkteken met een bronzen boom en een verheven glasplaatje. Op de plek van de boom kunt u bijvoorbeeld ook een groot bronzen blad plaatsen. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23078
Bloem, plant of boom Blad, Boom
Collectie Beelden en Symbolen, Exclusief, Modern
Kleur Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Gedenkteken met een bronzen boom en een verheven glasplaatje. Op de plek van de boom kunt u bijvoorbeeld ook een groot bronzen blad plaatsen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.