Bijzondere grafmonumenten

Bijzonder grafmonument met klok en een bronzen boom. Het opschrift is tevens uit brons vervaardigd. Het monument is van zwart graniet.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van rel... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 17020
Bloemen en planten Boom
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Natuurlijk Boom
Symboliek Boom
Vorm Rond

Productomschrijving

Bijzonder grafmonument met klok en een bronzen boom. Het opschrift is tevens uit brons vervaardigd. Het monument is van zwart graniet.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.