Dekplaat/Bloemstrook - Venator (gepolijst/gezandstraald)

Symbool van liefde en vriendschap
Het symbool van liefde en vriendschap is als een delicate bloem die bloeit in de tuin van het leven. Als een bloem groeit het op zorg, aandacht en wederzijdse inspanning. Liefde, de diepste verbin... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 27761
Budget gedenktekens Hartvorm

Productomschrijving

Symbool van liefde en vriendschap
Het symbool van liefde en vriendschap is als een delicate bloem die bloeit in de tuin van het leven. Als een bloem groeit het op zorg, aandacht en wederzijdse inspanning. Liefde, de diepste verbinding tussen harten, weerspiegelt de tederheid en kracht van een onbreekbare band. Vriendschap, als een kostbare edelsteen, schittert met vertrouwen, steun en oprechtheid. Deze symbolen vullen het leven met warmte, vreugde en troost, verlichten de donkerste dagen en vieren de mooiste momenten. Ze dienen als kompas in een wereld vol uitdagingen en geven betekenis aan ons bestaan, waardoor we nooit alleen zijn.

De voordelig geprijsde modellen zijn inclusief:


- Betonfundering
- Plaatsingskosten
- Fundatiewerkzaamheden
- Werkplaats / productiekosten (montage, doken, zand, cement, kit)
- Tot 50 tekens gezandstraalde en ingeschilderde tekst
- Keuze uit 3 soorten grafbedekking of tuinaarde

Onze collectie combineert eenvoud met waardigheid, waardoor we een evenwicht vinden tussen betaalbaarheid en kwaliteit. Elke steen in onze collectie wordt met vakmanschap vervaardigd, waarbij we waarde hechten aan zowel esthetiek als duurzaamheid. Hoewel deze modellen binnen een bepaald budget vallen, maken we geen concessies aan de integriteit van het eerbetoon. Bij ons begrijpen we dat elke herinnering uniek is. Daarom bieden we beperkte, maar zorgvuldig gekozen aanpassingsmogelijkheden, zodat u een persoonlijk tintje kunt toevoegen aan het monument van uw dierbare.