Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Dubbel grafmonument

De letterplaat is rondom gehakt, en de omranding bestaat uit ruwe keien. Door de afwerking en de beplanting heeft dit monument een natuurlijke uitstraling. De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1234
Artikelnummer 15803
Collectie Natuurlijk, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Materiaal Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Robuust/groot

Productomschrijving

De letterplaat is rondom gehakt, en de omranding bestaat uit ruwe keien. Door de afwerking en de beplanting heeft dit monument een natuurlijke uitstraling.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.