Dubbel grafmonument met bronzen boom

De bronzen boom wordt geflankeerd door twee robuuste letterplaten, waarop de tekst geheel naar uw wens kan worden aangebracht. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, a... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1248
Bloem, plant of boom Boom
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De bronzen boom wordt geflankeerd door twee robuuste letterplaten, waarop de tekst geheel naar uw wens kan worden aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen