Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Dubbelgraf - cortenstaal

Dubbel grafmonument bestaande uit twee losse natuurstenen elementen waartussen een cortenstalen band is verwerkt. Het monument krijgt daardoor een zeer bijzondere uitstraling.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3303
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Kunstenaars
Diverse tags Grafkunst, Robuust/groot
Kleur Beige, licht
Materiaal Cortenstaal, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Dubbel grafmonument bestaande uit twee losse natuurstenen elementen waartussen een cortenstalen band is verwerkt. Het monument krijgt daardoor een zeer bijzondere uitstraling.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.