Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Dubbelgraf - cortenstaal

Dubbel grafmonument bestaande uit twee losse natuurstenen elementen waartussen een cortenstalen band is verwerkt. Het monument krijgt daardoor een zeer bijzondere uitstraling.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3303
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Cortenstaal, Kunstenaars, Natuursteen, Staande steen zonder vloer
Kleur Beige, licht
Materiaal Cortenstaal, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Overbodige tags Grafkunst, Robuust/groot
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Positie Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Dubbel grafmonument bestaande uit twee losse natuurstenen elementen waartussen een cortenstalen band is verwerkt. Het monument krijgt daardoor een zeer bijzondere uitstraling.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen