Eenvoudig gedenkteken met ruwe accenten

Eenvoudig gedenkteken met ruwe accenten foto 1
Dit gedenkteken is geheel van natuursteen gemaakt. Als vorm van de lettersteen is gekozen voor de golfkop, maar dan wel met extra details en verfraaiingen. De lettersteen bestaat namelijk uit twee van elkaar gescheiden delen. De ruimte tussen de twee d... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 31117
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Letterplaat Golfkop
Natuurlijk Rivier
Onderdeel Letterplaat

Productomschrijving

Dit gedenkteken is geheel van natuursteen gemaakt. Als vorm van de lettersteen is gekozen voor de golfkop, maar dan wel met extra details en verfraaiingen. De lettersteen bestaat namelijk uit twee van elkaar gescheiden delen. De ruimte tussen de twee delen van de lettersteen loopt op een sierlijke manier van boven naar beneden. Hoewel het rechter deel een iets andere kleur heeft, oogt het geheel rustiek. Dit komt ook door de warme textuur en kleur van het natuursteen. Op de linker letterplaat is er veel ruimte voor de opschriften. Het liggende deel bestaat uit een volledige dekplaat waarin een rivier is uitgehakt en geslepen en een kleine bloemsparing is gemaakt. Rondom zijn de randen ruw gehakt.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.