Eigentijds dubbel grafmonument met hart

Dit familie grafmonument bedekt twee grafzerken en heeft dan ook een imposant formaat. Het gedenkteken is speels van opzet en heeft een aantal fraaie details. Zo heeft de groen-grijze lettersteen een typische golfkop vorm, maar bestaat het eigenlijk ui... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33771
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Blauw
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Natuursteen, Rivier
Materiaal Natuursteen
Productsoort Split
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit familie grafmonument bedekt twee grafzerken en heeft dan ook een imposant formaat. Het gedenkteken is speels van opzet en heeft een aantal fraaie details. Zo heeft de groen-grijze lettersteen een typische golfkop vorm, maar bestaat het eigenlijk uit twee delen. Deze twee delen van de lettersteen zijn aan elkaar verbonden door een glanzend zwart hart van natuursteen. Op het bredere rechter deel van de lettersteen zijn de opschriften en teksten ingegraveerd en vervolgens wit ingeschilderd. Daarboven zijn heel subtiel nog twee kleine vinders van rvs aangebracht. Dit zorgt voor een fraai geheel. Op het liggende deel zijn drie vakken gemaakt die van elkaar worden gescheiden door sierlijke, meanderende banen van natuursteen. Dit is hetzelfde olijfgroene en grijze natuursteen als de lettersteen en de omranding. Elk vak heeft een andere bedekking, waardoor het geheel op een stijlvolle manier speels is vormgegeven. Het meest rechtse vak bevat zacht-grijs split en dit is tevens het grootste vak. Daarnaast is het vak bedenkt met witte glasparels. Het meest linkse vak bevat potgrond waarop stijlvolle siergrassen goed tot hun recht komen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuursteen