Exclusief grafmonument

Sierlijk grafmonument met een bronzen lelie. Alle accessoires zijn uit hetzelfde blok natuursteen vervaardigd en vormen een exclusief geheel. Het natuursteen is gepolijst afgewerkt waardoor de "tekening" in de steen goed zichtbaar is. De grote liggende... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 26918
Artikelnummer 14130
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Christelijk, Exclusief, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Cultuur Christelijk
Diverse tags Rond
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur donker, Paars
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Paars
Persoonlijke toevoeging Opengeslagen boek
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Opengeslagen boek
Vorm bloem, Rond
Vormgeving Robuust/groot, Rond

Productomschrijving

Sierlijk grafmonument met een bronzen lelie. Alle accessoires zijn uit hetzelfde blok natuursteen vervaardigd en vormen een exclusief geheel. Het natuursteen is gepolijst afgewerkt waardoor de "tekening" in de steen goed zichtbaar is. De grote liggende platen geven het grafmonument extra karakter.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.