Exclusief grafmonument van natuursteen

Dit grafmonument heeft de herkenbare golfkop als vorm. Op het eerste gezicht lijkt dit een sober vormgegeven gedenkteken, maar wanneer u goed kijkt, ziet u de bijzondere details. Het grijze natuursteen is op verschillende manieren bewerkt, zodat er een... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35206
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant 3d
Collectie Ambachtelijk, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit grafmonument heeft de herkenbare golfkop als vorm. Op het eerste gezicht lijkt dit een sober vormgegeven gedenkteken, maar wanneer u goed kijkt, ziet u de bijzondere details. Het grijze natuursteen is op verschillende manieren bewerkt, zodat er een kleurverschil ontstaat. Het grootste deel van de lettersteen, maar ook de dekplaat en omranding zijn gezoet, waardoor deze delen een frisse, moderne uitstraling krijgen. Het linker deel van de lettersteen heeft een ruwer oppervlak, en daardoor is het natuursteen op die plek veel lichter van kleur. Hierin zijn ook de korenaren op ambachtelijke wijze uitgehakt. De belettering is heel duurzaam aangebracht, door het eerst te zandstralen en vervolgens in te schilderen. Wij passen hiervoor altijd extra lagen verf toe van hoge kwaliteit, zodat dit lang mooi blijft.

Traditionele gedenktekens

Traditionele gedenktekens hebben de meest oorspronkelijke vorm van een grafmonument zoals we die allemaal kennen. Deze gedenktekens zijn met name van natuursteen gemaakt en hebben een traditionele afwerking.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.