Familiegraf

Familiegraf van Belgisch hardsteen met diverse ornamenten. Onze adviseurs kunnen u helpen met het ontwerpen van een familiegraf.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuz... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20287
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Exclusief, Klassiek en traditioneel, Kruis, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Cultuur Christelijk
Diverse tags Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Grijs, licht
Materiaal Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Diapositief - natuursteen, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Belgisch hardsteen
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Kruis
Vorm Kruis
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Klassiek en traditioneel, Kruis vormgeving

Productomschrijving

Familiegraf van Belgisch hardsteen met diverse ornamenten. Onze adviseurs kunnen u helpen met het ontwerpen van een familiegraf.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.