Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Familiegraf met cortenstaal grafkunst

De rode natuursteen geeft dit kunstzinnige grafmonument voor een breed familiegraf een zachte uitstraling. Binnen de natuurstenen randen van het graf is het liggende deel bedekt met rode stenen. Deze passen dankzij dezelfde rode kleur precies bij de an... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33876
Artikelnummer 13993
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Diverse tags Mensen
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Bruin, Oranje
Materiaal Cortenstaal, Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Onderdeel Letterplaat
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars, Mensen
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Vaas
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Mensen
Vormgeving Mensen/heiligen, Robuust/groot

Productomschrijving

De rode natuursteen geeft dit kunstzinnige grafmonument voor een breed familiegraf een zachte uitstraling. Binnen de natuurstenen randen van het graf is het liggende deel bedekt met rode stenen. Deze passen dankzij dezelfde rode kleur precies bij de andere natuurstenen delen. De letterstenen zijn laag gehouden en hebben een afgetopte driehoekige vorm om zo als voetstuk te kunnen dienen voor het kunstwerk van cortenstaal. Daarin zijn twee mensen die elkaar weer vinden verbeeld. Het materiaal cortenstaal krijgt door de oppervlakkige roestvorming haar bijzondere warme kleur en is juist dankzij deze roestlaag voor lange tijd beschermd tegen de elementen. Ook de vaas aan de voorzijde is van cortenstaal gemaakt.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.