Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Familiegraf met een bronzen kruis

Dit familiegraf bestaat uit gezoet natuursteen met een bronzen kruis ter decoratie. Het kruis is op een roestvast stalen band bevestigd. De bronzen graflantaarn is op het familiegraf bevestigd.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier ku... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22716
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Brons, Christelijk, Dubbel / Familiegraf, Kruis, Modern, Natuursteen, Onderhoudsvrij
Cultuur Christelijk
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkel
Kleur Grijs
Liefde Ringen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Overbodige tags Rechthoekig
Symboliek Kruis, Ringen
Vorm Kruis, Rechthoekig
Vormgeving Kruis vormgeving, Rechthoekig

Productomschrijving

Dit familiegraf bestaat uit gezoet natuursteen met een bronzen kruis ter decoratie. Het kruis is op een roestvast stalen band bevestigd. De bronzen graflantaarn is op het familiegraf bevestigd.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.