Familiegraf met een bronzen kruis

Dit familiegraf bestaat uit gezoet natuursteen met een bronzen kruis ter decoratie. Het kruis is op een roestvast stalen band bevestigd. De bronzen graflantaarn is op het familiegraf bevestigd.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkt... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22716
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Christelijk, Kruis, Modern, Onderhoudsvrij
Cultuur Christelijk
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Liefde Ringen
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Kruis, Ringen
Vorm Kruis, Rechthoekig
Vormgeving Kruis vormgeving, Rechthoekig

Productomschrijving

Dit familiegraf bestaat uit gezoet natuursteen met een bronzen kruis ter decoratie. Het kruis is op een roestvast stalen band bevestigd. De bronzen graflantaarn is op het familiegraf bevestigd.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.