Gedenksteen in graniet

Gedenksteen in graniet foto 1
Klassiek vormgegeven gedenksteen in gezoet natuursteen. Er is ruimte voor grafbeplanting. De grafomranding heeft afgeronde kanten wat een vriendelijke uitstraling meegeeft aan de gedenksteen.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ k... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1466
Collectie Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Kruis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker, Grijs
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Klassiek vormgegeven gedenksteen in gezoet natuursteen. Er is ruimte voor grafbeplanting. De grafomranding heeft afgeronde kanten wat een vriendelijke uitstraling meegeeft aan de gedenksteen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen