Gedenkteken brug

Op de brug zit een bronzen mensfiguur weg te dromen. Het gedenkteken is volledig mat afgewerkt waardoor deze een zachte uitstraling heeft gekregen en er minder weerspiegeling optreed. Onder de brug is met blauw natuursteen een rivier gecreëerd. De... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24530
Collectie Beelden en Symbolen, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Liggende deel Natuursteen, Rivier
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Op de brug zit een bronzen mensfiguur weg te dromen. Het gedenkteken is volledig mat afgewerkt waardoor deze een zachte uitstraling heeft gekregen en er minder weerspiegeling optreed. Onder de brug is met blauw natuursteen een rivier gecreëerd. De rivier symboliseert de dynamiek van het leven. Het Ankh symbool staat in de Egyptische mythologie voor het eeuwige leven.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen