Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Gedenkteken met grafkunst van brons

Gedenkteken met grafkunst van brons foto 1
Dankzij het kleine oppervlak dat deze zuil inneemt, is dit gedenkteken met grafkunst van brons geschikt voor een kort graf. De natuurstenen zuil is antraciet van kleur en aan de bovenkant loopt deze schuin af. Hierop is een bronzen gedenkplaat met graf... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32818
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kunstenaars, Onderhoudsvrij, Zuilen
Dieren Dieren 3d, Vogel
Diverse tags Grafkunst
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Brons, Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Dieren 3d, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vorm Vogel
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Zuilen

Productomschrijving

Dankzij het kleine oppervlak dat deze zuil inneemt, is dit gedenkteken met grafkunst van brons geschikt voor een kort graf. De natuurstenen zuil is antraciet van kleur en aan de bovenkant loopt deze schuin af. Hierop is een bronzen gedenkplaat met grafkunst in de vorm van een abstracte vogel geplaatst. De vogel lijkt te zijn gesneden uit de bronzen plaat en heeft een fraai kleurverloop. De stijlvolle belettering is iets verheven en past goed in het geheel. Dankzij de strakke, abstracte vormen is dit een modern en stijlvol gedenkteken.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.