Gesloten dekplaat - Venator (gepolijst)

Een modern ontwerp en schoonheid gaan dus wel samen
Een modern ontwerp belichaamt de perfecte harmonie tussen vorm en functie, waar esthetiek en bruikbaarheid samensmelten. Schoonheid wordt niet alleen gezien, maar ook ervaren; he... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 27777
Budget gedenktekens Strak

Productomschrijving

Een modern ontwerp en schoonheid gaan dus wel samen
Een modern ontwerp belichaamt de perfecte harmonie tussen vorm en functie, waar esthetiek en bruikbaarheid samensmelten. Schoonheid wordt niet alleen gezien, maar ook ervaren; het is een taal die spreekt door strakke lijnen en verfijnde eenvoud. Het moderne ontwerp omarmt de tijdgeest, met zijn minimalistische benadering die elegantie en efficiëntie combineren. Op de letterplaat passen zowel een klassiek als een strak lettertype.

De voordelig geprijsde modellen zijn inclusief:

- Betonfundering
- Plaatsingskosten
- Fundatiewerkzaamheden
- Werkplaats / productiekosten (montage, doken, zand, cement, kit)
- Tot 50 tekens gezandstraalde en ingeschilderde tekst
- Keuze uit 3 soorten grafbedekking of tuinaarde

Onze collectie combineert eenvoud met waardigheid, waardoor we een evenwicht vinden tussen betaalbaarheid en kwaliteit. Elke steen in onze collectie wordt met vakmanschap vervaardigd, waarbij we waarde hechten aan zowel esthetiek als duurzaamheid. Hoewel deze modellen binnen een bepaald budget vallen, maken we geen concessies aan de integriteit van het eerbetoon. Bij ons begrijpen we dat elke herinnering uniek is. Daarom bieden we beperkte, maar zorgvuldig gekozen aanpassingsmogelijkheden, zodat u een persoonlijk tintje kunt toevoegen aan het monument van uw dierbare.