Glaskunst in grafmonument

Glaskunst in grafmonument foto 1
Grafmonument met zachte ronde vormen en een kleurrijke glaskunst afbeelding. De omranding en de letterplaat hebben afgeronde hoeken en een mat oppervlak, waardoor de zachte uitstraling wordt verkregen. Op de letterplaat is volledig in dienst van het mo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33031
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bloem, plant of boom Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Bijzonder persoonlijk, Kleurrijk, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Glas Glasfusing
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Persoonlijke toevoeging Glasfusing decoratie - glas, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Grafmonument met zachte ronde vormen en een kleurrijke glaskunst afbeelding. De omranding en de letterplaat hebben afgeronde hoeken en een mat oppervlak, waardoor de zachte uitstraling wordt verkregen. Op de letterplaat is volledig in dienst van het monument de sierlijke witte belettering aangebracht. Duidelijk, maar ingetogen. Alle aandacht gaat hierdoor uit naar de fraaie ronde afbeelding, welke is gemaakt met een speciale smelttechniek. Met behulp van onze grafische afdeling maken we een passende afbeelding geheel volgens uw wensen.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.