Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafkunst

Grafkunst foto 1
Grafkunst met twee grote grafzuilen die samen één zijn. Het grafmonument is geschikt als dubbelgraf.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het geb... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1521
Artikelnummer Maatwerk
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Lichte grafstenen, Zuilen
Dieren Dieren 3d, Vis
Diverse tags Rechthoekig
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkel
Kleur Grijs, licht
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Diapositief - natuursteen, Dieren 3d, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Dubbel staand, Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Rechthoekig, Zuilen

Productomschrijving

Grafkunst met twee grote grafzuilen die samen één zijn. Het grafmonument is geschikt als dubbelgraf.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.