Grafkunst gedenkteken van cortenstaal

Grafkunst gedenkteken van cortenstaal foto 1
Dit cortenstalen gedenkteken heeft een zeer unieke vorm voor een een grafmonument. Uit de grijze natuurstenen dekplaat verrijzen de cortenstalen treden. Hierin zijn verschillende elementen uitgespaard, zoals de naam, data en een persoonlijke tekst. Doo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32248
Architectuur Trap
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Exclusief, Kruis, Kunstenaars, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Cultuur Christelijk
Diverse tags Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Bruin, Oranje
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Cortenstaal
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Cortenstaal
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Kruis, Trap
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Robuust/groot

Productomschrijving

Dit cortenstalen gedenkteken heeft een zeer unieke vorm voor een een grafmonument. Uit de grijze natuurstenen dekplaat verrijzen de cortenstalen treden. Hierin zijn verschillende elementen uitgespaard, zoals de naam, data en een persoonlijke tekst. Door deze uitzonderlijke vorm is dit monument echt een bijzondere eyecatcher geworden. De warme roodbruine kleur komt door het verroesten van het staal en het zorgt ook voor een natuurlijke bescherming.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.