Grafmonument met houtlook natuursteen en RVS

Hoewel de letterplaat van hout lijkt te zijn, is deze toch echt gemaakt van natuursteen. Deze zandkleurige steensoort heet Rainbow sandstone en heeft een warme uitstraling, net als matgrijze natuursteen van het liggende deel. De rvs strook biedt dan oo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35822
Bewerking Lasergravure
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Modern
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Grijs
Materiaal RVS
Natuursteen & Graniet Rainbow sandstone
Onderdeel Bloemsparing, Letterplaat

Productomschrijving

Hoewel de letterplaat van hout lijkt te zijn, is deze toch echt gemaakt van natuursteen. Deze zandkleurige steensoort heet Rainbow sandstone en heeft een warme uitstraling, net als matgrijze natuursteen van het liggende deel. De rvs strook biedt dan ook een fraai contrast en dit zorgt samen met de rest van de strakke vormen voor een modern design. De belettering kan zowel op het natuursteen worden aangebracht als op het RVS. In dit voorbeeld is er gekozen voor een lasergravure van een foto op het rvs gedeelte. De letters zijn vervolgens door middel van zandstralen in het natuursteen aangebracht, waardoor het langdurig mooi blijft.
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.