Grafmonument met ronde letterplaat

Grafmonument met ronde letterplaat foto 1
Grafmonument met een gecurvde dekplaat om ruimte te laten voor de beplanting. De ronde vormen van de letterplaat geven het gedenkteken een vriendelijk karakter. Op het linker deel is een aar gezandstraald. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig t... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 4648
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Blauw, donker
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Blauw
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafmonument met een gecurvde dekplaat om ruimte te laten voor de beplanting. De ronde vormen van de letterplaat geven het gedenkteken een vriendelijk karakter. Op het linker deel is een aar gezandstraald.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen