Grafsteen door kunstenaar

Grafsteen door kunstenaar foto 1
Kunstenaars grafsteen waarin een menselijk silhouet is uitgewerkt. Deze vorm symboliseert liefde en verbondenheid. De lege vorm aan de linkerzijde symboliseert het gemis.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvou... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3325
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Groen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw, Groen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Kunstenaars grafsteen waarin een menselijk silhouet is uitgewerkt. Deze vorm symboliseert liefde en verbondenheid. De lege vorm aan de linkerzijde symboliseert het gemis.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen