Grafsteen glas

Grafsteen glas foto 1
Grafsteen met glas. De glasschijf is gemaakt van gefuseerd glas, het overige materiaal is natuursteen. Het gefuseerde deel kunt u naar eigen wens aan laten passen. De naam is hier in eigen handschrift aangebracht voor een extra persoonlijke tint.Enkele... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16667
Artikelnummer Maatwerk, Persoonlijk en uniek
Bloem, plant of boom Bloem/plant 3d
Collectie Kleurrijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Kleurrijk
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas, Decoratie - glas
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Halfronde bovenkant

Productomschrijving

Grafsteen met glas. De glasschijf is gemaakt van gefuseerd glas, het overige materiaal is natuursteen. Het gefuseerde deel kunt u naar eigen wens aan laten passen. De naam is hier in eigen handschrift aangebracht voor een extra persoonlijke tint.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.