Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafsteen glas

Grafsteen glas foto 1
Grafsteen met glas. De glasschijf is gemaakt van gefuseerd glas, het overige materiaal is natuursteen. Het gefuseerde deel kunt u naar eigen wens aan laten passen. De naam is hier in eigen handschrift aangebracht voor een extra persoonlijke tint.Een gr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16667
Bloem, plant of boom Bloem/plant 3d
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Kleurrijk, Staande steen met vloer
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet
Materiaal Glas
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas, Decoratie - glas
Uitvoering Staande steen met vloer
Vormgeving Halfronde bovenkant

Productomschrijving

Grafsteen met glas. De glasschijf is gemaakt van gefuseerd glas, het overige materiaal is natuursteen. Het gefuseerde deel kunt u naar eigen wens aan laten passen. De naam is hier in eigen handschrift aangebracht voor een extra persoonlijke tint.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.