Grafsteen met glas en hout

Grafsteen met glas en hout foto 1
Grafsteen met een houten kruis en een glasplaat voor de belettering.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam. Onze collectie houten grafmonumenten bestaat groten... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18812
Artikelnummer 14089
Collectie Christelijk, Kruis, Modern
Cultuur Christelijk
Graftype Kort graf
Kleur Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Hout
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Belgisch hardsteen
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Kruis
Vorm Kruis
Vormgeving Kruis vormgeving

Productomschrijving

Grafsteen met een houten kruis en een glasplaat voor de belettering.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hout

Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal.

Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werken. Hierdoor kunnen er in de kopse delen scheuren ontstaan. Dit is niet erg en is zelfs een specifieke eigenschap van deze houtsoort wat verder geen enkele invloed heeft op de duurzaamheid.

Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur. Zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Een grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling. Om de oorspronkelijke diepe kleur te behouden kunt u er voor kiezen om het met olie of lak te behandelen, dit betekent echter wel dat het eens per jaar uitgebreid onderhoud nodig heeft.Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.