Grafsteen wit

Witte grafsteen met een verfijnde roestvast stalen tekst. Door de aangebrachte verdieping in de zuil wordt de aandacht naar het RVS raamwerk getrokken. Een monument als deze zal volledig naar uw wensen worden aangebracht. In samenwerking met onze advis... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22392
Bloem, plant of boom Blad
Collectie Kunstenaars, Lichte grafstenen, Modern, Zuilen
Kleur licht, Wit
Materiaal Natuursteen, RVS
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Witte grafsteen met een verfijnde roestvast stalen tekst. Door de aangebrachte verdieping in de zuil wordt de aandacht naar het RVS raamwerk getrokken. Een monument als deze zal volledig naar uw wensen worden aangebracht. In samenwerking met onze adviseurs maakt u een nieuw ontwerp dat wordt uitgewerkt door ons grafisch team, vervolgens wordt dit bestand toegezonden ter controle.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.