Grafstenen cortenstaal

Grafsteen van cortenstaal en glas. Het graf is met Noorse keien aangevuld. Het opschrift in zowel het glas als in het cortenstaal zullen nooit vervagen.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20090
Artikelnummer 14004
Collectie Exclusief, Modern
Diverse tags Rechthoekig
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Beige, Bruin
Liefde Ringen
Liggende deel Cortenstaal, Strip of band
Materiaal Cortenstaal, Glas
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Glas en cortenstaal
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Ringen
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

Grafsteen van cortenstaal en glas. Het graf is met Noorse keien aangevuld. Het opschrift in zowel het glas als in het cortenstaal zullen nooit vervagen.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.