Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafstenen cortenstaal

Grafsteen van cortenstaal en glas. Het graf is met Noorse keien aangevuld. Het opschrift in zowel het glas als in het cortenstaal zullen nooit vervagen.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20090
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Cortenstaal, Exclusief, Familiegraf - enkel breed, Glas, Modern, Staande steen met vloer
Diverse tags Rechthoekig
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Beige, Bruin
Liefde Ringen
Materiaal Cortenstaal, Glas
Symboliek Ringen
Uitvoering Staande steen met vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

Grafsteen van cortenstaal en glas. Het graf is met Noorse keien aangevuld. Het opschrift in zowel het glas als in het cortenstaal zullen nooit vervagen.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.