Grafzuilen

Prachtige grafzuil van een warm kleurig natuursteen. De 3 vlakken en het kruis zijn handmatig aangebracht.Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal. Hout is ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 4617
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Exclusief, Houtimitatie kwartsiet, Modern, Zuilen
Diverse tags Houtimitatie
Graftype Enkel
Kleur Beige, licht
Materiaal Hout, Houtimitatie kwartsiet, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Houtimitatie kwartsiet
Onderdeel Zuilen
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Prachtige grafzuil van een warm kleurig natuursteen. De 3 vlakken en het kruis zijn handmatig aangebracht.
Hout

Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal.

Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werken. Hierdoor kunnen er in de kopse delen scheuren ontstaan. Dit is niet erg en is zelfs een specifieke eigenschap van deze houtsoort wat verder geen enkele invloed heeft op de duurzaamheid.

Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur. Zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Een grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling. Om de oorspronkelijke diepe kleur te behouden kunt u er voor kiezen om het met olie of lak te behandelen, dit betekent echter wel dat het eens per jaar uitgebreid onderhoud nodig heeft.Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.